"SB" NA LICU MJESTA: Jasmina na šerijatsko vjenčanje stigla u pratnji oca Bakira Izetbegovića, ovo su detalji...(FOTO)

Šerijatsko vjenčanje će obaviti reisu-l-ulema Husein Kavazović, a jedan od svjedoka će biti turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

  • Vijesti

  • 27. Avg. 2021  27. Avg. 2021

  • 6

Jasmina Izetbegović je stigla u pratnji oca Bakira na šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovu džamiju u Sarajevu. Odmah iza njih u džamiju je stigla i Sebija Izetbegović.

Šerijatsko vjenčanje će obaviti reisu-l-ulema Husein Kavazović, a kako je ranije rečeno, vjenčanju će prisustvoti i predsjednik Turske Recep Tayyip Erdoğan sa porodicom, suprugom Emine Erdoğan, sinom Bilalom i snahom Reyyan. Bilal i Reyyan su i dugogodišnji lični prijatelji Jasmine Izetbegović. 

Recep Tayyip Erdoğan, blizak je prijatelj porodice Izetbegović. Kako nam je potvrđeno, predsjednik Turske bit će svjedok sa mladenkine strane na šerijatskom, ali i na građanskom vjenčanju.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji detalje koje je zabilježio ispred Gazi Husrev-begove džamije u Sarajevu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...