PUNICA NIJE ŠTEDJELA: Sebija Izetbegović je za vjenčanje izabrala haljinu prestižnog italijanskog brenda 'Marina Rinaldi' koja košta NEVJEROVATNIH...(FOTO)

Za vjenčanje je dr Sebija Izetbegović izabrala prestižni model haljine brenda Marina Rinaldi koja u našoj zemlji košta nešto više od 3500 KM, a u stranim zemljama oko 1600 funti ili 1700 eura.

  • Mini market

  • 27. Avg. 2021  27. Avg. 2021

  • 6

Danas se u Sarajevu održava dugo najavljivano vjenčanje Jasmine Izetbegović, kćerke jedinice Bakira Izetbegovića i Sebije Izetbegović.

Nakon šerijatskog vjenčanja u Begovoj džamiji koje je predvodio reisu-l-ulema Husein ef. Kavazović, a svjedok bio turski predsjednik Reccep Tayyip Erdogan, vjenčanje se nastavilo u bašti hotela Evropa.

Vjenčanju prisustvuju visoke zvanice iz političkog, društvenog i kulturnog života BiH, a među njima su predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, premijer FBiH Fadil Novalić, glumac Emir Hadžihafizbegović, direktor OSA Osman Mehmedagić i brojni drugi.

Ono što je mnogima zapelo za oko je haljina koju je odabrala Sebija Izetbeogović, majka Jasmine Izetbegović i punica Ćamila Humačkića.

Za vjenčanje je dr Sebija Izetbegović izabrala prestižni model haljine brenda Marina Rinaldi koja u našoj zemlji košta nešto više od 3500 KM, a u stranim zemljama oko 1600 funti ili 1700 eura.

alt

alt

alt

Marina Rinaldi je prestižni brend italijanske grupacije Max Mara Fashion Group koja ima preko 300 radnji širom svijeta na najprestižnijim lokacijama poput Beverly Hillsa, Madison avenije u New Yorku ili Old Bond Street u Londonu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...