SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Dvije osobe povrijeđene u direktnom sudaru

Zabilježena je veća materijalna šteta

  • Hronika

  • 28. Avg. 2021  

  • 0

Jutros u 3:10 sati Policijskoj upravi Široki Brijeg je prijavljena psaobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva motorna vozila, dok su dvije osobe povrijeđene.

Kako je za Hercegovina.info potvrđeno iz ove policijske uprave, do težeg sudara sa većom materijalnom štetom došlo je na lokalitetu Visoke Glavice.

U direktnom sudaru učestvovala su osobna vozila VW Passat i Opel Vectra, te su oba vozača zadobila za sada neutvrđen stepen povreda.

Pri izvlačenju unesrećenih učestvovali su pripadnici vatrogasne postrojbe iz Širokog Brijega, ali i radnici hitne pomoći iz tog grada koji su povrijeđene prebacili u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar.

Osiguranje mjesta nesreće kao i obavljanje očevida uradili su službenici Policijske uprave Široki Brijeg.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...