JENNIFER LOPEZ MAMI UZDAHE: U Veneciji se pojavila u kraljevskom izdanju i...

Kombinaciju je podijelila i na svom Instagramu.

  • Žena

  • 30. Avg. 2021  30. Avg. 2021

  • 0

Na modnoj reviji u Veneciji četiristotinjak najuvaženijih klijenata Dolce & Gabbane dobili su šansu pogledati novu couture kolekciju.

Iako se u pozvanom društvu na Alta Moda showu našlo mnogo poznatih lica – od Doje Cat, Ciare i Kourtney Kardashian preko Monice Bellucci i Kitty Spencer do Helen Mirren, najviše pažnje privlačila je Jennifer Lopez.

Američka pjevačica i glumica na reviji se pojavila u kraljevskom izdanju s potpisom Domenica Dolcea i Stafana Gabbane.

Poglede je privlačila nesvakidašnjim komadom – raskošnim zelenim plaštom cvjetnog uzorka koji je dopirao sve do poda, a koji je bio ukrašen monumentalnom dugmadi.

Ispod njega je nosila komplet sastavljen od crop-topa i hlača visokog struka koji su istaknuli njenu fit figuru, a kombinaciju je podigla sandalama otvorenih prstiju i s vrtoglavim platformama kakve i inače voli nositi.

Izdanje je upotpunila minijaturnom zlatnom torbicom, a na glavi je nosila cvjetnu krunu koja je dodatno doprinijela kraljevskom dojmu, preosi Hayat.

Kombinaciju je podijelila i na svom Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...