NOSTALGIJA ZA RODNIM KRAJEM: Lepa Brena svratila u Brčko, bila je u društvu sa … (FOTO)

Brena je ovih dana odlučila da posjeti rodno mjesto i to sa sestrom Faketom koja je poslije 28 godina došla sa suprugom iz Kanade.

  • Estrada

  • 30. Avg. 2021  

  • 0

Lepa Brena rodom je iz Brčkog, ali kako su nedavno otkrile njene komšije, tamo godinama nije dolazila. Pjevačica je poslije smrti majke 2014. godine, prodala očev stan u Brčkom i tamo nije odlazila.

Brena je ovih dana odlučila da posjeti rodno mjesto i to sa sestrom Faketom koja je poslije 28 godina došla sa suprugom iz Kanade. Brena i njena sestra prošetale su i svojim omiljenim izletištem iz djetinjstva, Ficibajerom i evocirale uspomene. 

Iako im roditelji više nisu živi, Brena i Faketa u Brčkom i dalje imaju tetku kod koje su boravile, uživale, ali i kuhale. A osim kod tetke bile su i u vinariji svojih prijatelja, pišu srbijanski mediji.

Lepa Brena

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...