BRUKA U HERCEGOVINI: SNSD-ov političar ponovo uhapšen zbog spolnog uznemiravanja, na meti su i žene iz njegove partije…

Postavlja se pitanje da li su članovi SNSD-a amnestirani članstvom u vladajućoj Partiji od bilo kakve odgovornosti i procesuiranja i da li za njih ne važe odredbe Krivičnog i drugih zakona BiH?

  • Mini market

  • 31. Avg. 2021  

  • 0

Jedan od glavnih ljudi vladajućeg SNSD-a u Bileći Dobroslav Kašiković zvani Dojo, jučer je ponovo priveden na saslušanje u Policijsku upravu Trebinje, zbog prijave djevojaka iz Trebinja i Bileće da ih je uznemiravao, prijetio i izvršio krivično djelo Polna iznuda, piše na svom blogu Nebojša Vukanović.

Prije nekoliko dana Kašiković je takođe priveden i saslušan, te je podnesena Krivična prijava zbog polnog ucjenjivanja jedne dame iz Gacka, koju je takođe iznuđivao, tražio seks, ucjenjivao objavama snimaka i fotografija eksplicitnog sadržaja.

-Kašiković je izazvao pravu pometnju u SNSD-u jer se toliko okuražio da je udario čak i na žene nekih istaknutih članova Partije, bliskih Luki Petroviću, Mirku Ćuriću i Iliji Tamindžiji, zbog čega rizikuje da izgubi njihovu zaštitu, tvrdi Vukanović.

Postavlja se pitanje ko je do sada štitio delinkventa Kašikovića i zašto nije ranije procesuiran za krivična djela zbog kojih je bio prijavljen, od transporta migranata do polnih ucjena? Da li su članovi SNSD-a amnestirani članstvom u vladajućoj Partiji od bilo kakve odgovornosti i procesuiranja i da li za njih ne važe odredbe Krivičnog i drugih zakona BiH?

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...