A KAD SE ONA POJAVILA U VENECIJI: Monica Bellucci u jednostavnoj, a efektnoj kombinaciji (FOTO)

I dok Monica voli nositi crno od glave do pete, najmoćnija žena u svijetu mode to ne podnosi. Anna Wintour, izvršna urednica američkog izdanja magazina Vogue.

  • Žena

  • 31. Avg. 2021  31. Avg. 2021

  • 0

Uoči spektakularne revije modne kuće Dolce & Gabbana koja se održala u Veneciji Monica Bellucci je snimljena u vrlo jednostavnoj kombinaciju u kakvoj je često viđamo.

Monica Bellucci u Veneciji

 

Slavna 56-godišnja ljepotica obožava crne odjevne kombinacije i nosi ih u gotovo svim prilikama. U Veneciju je stigla u klasičnim crnim hlačama i bluzi s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, a izdanje je kompletirala štiklama i torbom u crnoj boji.

I dok Monica voli nositi crno od glave do pete, najmoćnija žena u svijetu mode to ne podnosi. Anna Wintour, izvršna urednica američkog izdanja magazina Vogue.

Ona je u intervjuu za YouTube kanal svog magazina jednom izjavila da nikada ne bi nosila crno od glave do pete, piše Zadovoljna.hr.

Anna je ljubiteljica statement uzoraka i živih boja, pa i ne čudi što nije sklona isključivo crnim odjevnim komadima.

Monica Bellucci

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...