PLIJENILA PAŽNJU NA CRVENOM TEPIHU: Monica Belluci u haljini koja slavi ženske obline (FOTO)

Monica Bellucci ljubiteljica je svevremenske klasike. Ne čudi stoga što se u njezinom ormaru nalazi velik broj crnih haljina – komada u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano i lijepo.

  • Žena

  • 21. Okt. 2023  

  • 0

Crna haljina bila je izbor Monice Bellucci i za premijeru filma "Maria Callas: Lettere e Memorie" u kojem tumači glavnu ulogu, a koja je održana u sklopu 18. Filmskog festivala u Rimu.

Talijanska ljepotica stara 59 godina plijenila je pažnju na crvenom tepihu u dugoj YLS kreaciji sirena kroja dizajnera Anthonyja Vaccarella koja je na suptilan način naglasila njezine ženstvene adute.

Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 4Monica Bellucci u YLS haljini na crvenom tepihu u Rimu (Foto: Profimedia)

Ispod dugog poruba haljina provirivale su cipele s prepoznatljivom crvenom potplatom Christiana Louboutina koje Monica Bellucci rado nosi u svečanim prilikama. Ovog nepogrešivo izdanje glumica je zaokružila s crnom pismo-torbicom te nakitom iz Cartiera.

Jedina stvar koja je mogla zasjeniti lijepu Talijanku na crvenom tepihu, bilo je muškarac koji je držala za ruku. Monica Bellucci na festivalu se prvi put pojavila s redateljem Timom Burtonom s kojim je u ljubavnoj vezi od listopada prošle godine, piše Zadovoljna.hr.

Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2Monica Bellucci na crvenom tepihu u Rimu - 2 (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...