NA OVU ODLUKU NEMA ŽALBE: Severina konačno ima razloga za slavlje

Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevajmo s veseljem- rekla je  Severina u Crnoj Gori, nakon čega je zapjevala svoj veliki hit ‘Rođeno moje’, koji je i posvetila sinu.

  • Estrada

  • 31. Avg. 2021  31. Avg. 2021

  • 1

Nakon što je tokom koncerta u uvali Luštica u Crnoj Gori splitska pjevačica Severina svojom izjavom dala naslutiti kako je dobila skrbništvo nad sinom iz veze s Milanom Popovićem, dan kasnije dobre vijesti stigle su i od njenog advokata.

-Vratilo se dite materi! Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Hvala vam na podršci svima. Pjevajmo s veseljem- rekla je  Severina u Crnoj Gori, nakon čega je zapjevala svoj veliki hit ‘Rođeno moje’, koji je i posvetila sinu.

O čemu je tačno riječ, doznalo se dan kasnije, kada je otkriveno da je riječ o za nju povoljnom ishodu žalbenog postupka o skrbništvu nad zajedničkim sinom kojeg ima sa Milanom Popovićem.

Kako piše Jutarnji list, neslužbeno su od splitskog Županijskog suda doznali da će dječak pola mjeseca živjeti s majkom, a pola s ocem, kao i da će imati prebivalište na majčinoj adresi u Zagrebu.

-Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje- rekao je Mate Matić i dodao da na ovu odluku nema žalbe.

-Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom, smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest- rekao je advokat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...