PENELOPE CRUZ U VENECIJI: Elegantnu odijevnu kombinaciju upotpunila cipelama s neobičnom štiklom (FOTO)

Glumačka zvijezda po samom dolasku spremno je pozirala fotografima i tako pokazala svoj outfit idealan za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni.

  • Žena

  • 01. Sep. 2021  

  • 0

Penelope Cruz stigla na 78. Filmski festival u Veneciji, i to u velikom stilu, odjevena u bijeli Chanelov kostim iz kolekcije Resort 2020. Oskarovka je u Veneciju došla u pratnji redatelja Pedra Almodovara koji potpisuje njihov novi zajednički film "Parallel Mothers".

Penelope Cruz i Pedru Almodovaru ovo je četvrti zajednički film koji će biti predstavljen na Filmskom festivalu u Veneciji.

Glumačka zvijezda po samom dolasku spremno je pozirala fotografima i tako pokazala svoj outfit idealan za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni.

Glumica je nosila klasičnu kreaciju modne kuće Chanel, bijeli kostim od tvida sačinjen od kratkog sakoa i suknje mini kroja. Sako ima podstavu s plavim gingham uzorkom te je obrubljen nitima metalnog sjaja, dok suknja ima kopčanje na patentni zatvarač i dugme te efektne pravokutne džepove s prednje strane.

Uz ovakav efektan kostim dovoljna je bila i obična bijela majica, dok je od obuće Penelope odabrala pomalo retro model bijelih sandala s visokom potpeticom, piše Zadovoljna.hr.

Penelope Cruz stigla je na Filmski festival u Veneciji - 5

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...