IZGLEDA NESTVARNO: Slavna glumica zagazila u šestu deceniju života, niko ne vjeruje da ima toliko godina...

"Niko te neće shvatiti ozbiljno nakon što postaneš poznata kao zgodna žena", poručila je ona.

  • Show

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

Jedna od najljepših holivudskih glumica Penelope Cruz proslavila je svoj pedeseti rođendan.

"Napuniti 50 godina, to je ogromno, lijepo, i stvarno ga želim proslaviti sa svim svojim prijateljima", rekla je Penelope za Elle ranije ove godine.

No rijetki su oni koji bi joj dali stvarne godine, španjolska ljepotica usporeno stari i njezino mladoliko lice sve ostavlja u nevjerici. Bez bora, s gustom crnom kosom i sitnim, ali zategnutim tijelom, Penelope mnogima izgleda kao da je tek u tridesetima, a ne kao da je upravo proslavila 50. rođendan.

Penelope koja je inače u sretnom braku s kolegom Javierom Bardemom, s kojim ima dvoje djece, jednom se prilikom osvrnula na svoj izgled te otkrila da jede samo cjelovitu hranu, koristi kreme protiv bora, uzima bioidentične hormone, vježba oko četiri puta sedmično, spava osam sati noću i meditira.

"Ljudi me ispituju o godinama od moje dvadeset i neke. Tada me to više mučilo nego sada. Najteže je na svijetu započeti karijeru poznata samo po izgledu, a zatim pokušati postati ozbiljna glumica. Niko te neće shvatiti ozbiljno nakon što postaneš poznata kao zgodna žena", poručila je Penelope u razgovoru za Elle.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...