GRAĐANI NOVOSADSKOG LIMANA U STRAHU: Da će im VUČIĆEVI JURIŠNICI dolaziti na vrata, PRESRETATI ih NA ULICI, pa i gepekovati jer su “neposlušni”

Stranka slobode i pravde zahtjeva od gradonačelnika Miloša Vučevića da momentalno prestane da izaziva nemir i paniku kod naših sugrađana i ne kažnjava ih najprimitivnijom represijom samo zbog toga što nisu glasali za SNS kandidate

  • Regija

  • 02. Sep. 2021  02. Sep. 2021

  • 3

Aleksandar Vučić, preko svog gaulajtera Miloša Vučevića, ovih dana disciplinuje neposlušne stanovnike Limana koji su se drznuli da na izborima za savjete mjesnih zajednica glasaju za nezavisne kandidate, saopštava Stranka slobode i pravce Novi Sad.

Prvo su proteklih dana, pod okriljem noći, prefarbane fasade i ulazi dvadesetak zgrada na Limanima, a danas je glavnom ulicom ovog dijela grada promarširala grupa mladih noseći stranačka obilježja Srpske napredne stranke: transparent s napisom "Predaja nije opcija - Unija mladih Novi Sad" i zastavu s likom Aleksandra Vučića. Oni su prošli Ulicom Narodnog fronta, a među njima su prepoznati mnogi lokalni srednjoškolci i navijači.

Dok Bosketovi odredi noću farbaju cijeli dio grada u nacionalne boje, a SNS jugend maršira usred dana - Limanci strahuju da je ovo tek početak. U gradu čiji su stanovnici bacani pod led samo zbog toga što nisu "podobni" - građani se sa zebnjom pitaju da li mogu da očekuju da će im SNS jurišnici dolaziti na vrata, presretati ih na ulici, pa i gepekovati one "neposlušne". Zbog čega se proizvodi klima uvoda u "Kristalnu noć"? Da li dolazi vrijeme kada ćemo nositi "traku oko ruke"?

Stranka slobode i pravde zahtjeva od gradonačelnika Miloša Vučevića da momentalno prestane da izaziva nemir i paniku kod naših sugrađana i ne kažnjava ih najprimitivnijom represijom samo zbog toga što nisu glasali za SNS kandidate - poručuje Stranka slobode i pravde, Novi Sad, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...