IZJAVA MILORADA DODIKA POSTALA HIT NA INTERNETU: Svi se smiju njegovom poređenju s Kočićem...(VIDEO)

Predsjednik SNSD i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik gostovao je nedavno u emisiji Aktuelno na RTRS, i tom prilikom je na samom kraju prije nego što je voditeljica odjavila emisiju sebe uporedio sa Petrom Kočićem, kazavši da mu je sličan.

  • Šareni svijet

  • 04. Sep. 2021  04. Sep. 2021

  • 1

Ja sam uvjeren, evo nije ni šala, po nekom stasu ja sam sličan njemu, imamo tu neku visinu otprilike i on je bio visok čovjek, možda je bio malo mršaviji nego ja, ali to je sad stvar izazova ovog vremena. U svakom slučaju, kada vidim gradonačelnika pitam ‘ko je ovaj mali?’- rekao je Dodik gostujući na RTRS.

Izjava je ubrzo postala hit koji se širi društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...