NIJE VIŠE NA BIROU: Bivši gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić dobio posao, od oktobra…

Radojčić je magistar elektrotehnike, a posao višeg asistenta na svom matičnom fakultetu napustio je 2003. godinie, kada se opredijelio za političku karijeru.

  • Društvo

  • 04. Sep. 2021  05. Sep. 2021

  • 1

Nakon što je devet mjeseci bio na birou za nezaposlene, bivši gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, predavat će na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Radojčić će sa studentima automatike i robotike na banjalučkom ETF-u raditi već od od oktobra, kada počinje nova akademska godina, piše Srpska.info. 

Podsjećamo, Radojčić (SNSD) je na prošlogodišnjim Lokalnim izborima u našoj zemlji gradonačelničku fotelju prepustio PDP-ovom kandidatu Drašku Stanivukoviću.

Radojčić je magistar elektrotehnike, a posao višeg asistenta na svom matičnom fakultetu napustio je 2003. godine, kada se opredijelio za političku karijeru.

U to vrijeme je bio generalni sekretar SNSD-a i narodni poslanik, da bi tri godine kasnije bio izabran za predsjednika Narodne skupštine RS-a, a potom za gradonačelnika Banjae Luke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...