NE SMIRUJU SE STRASTI U CRNOJ GORI: Novi incident u Podgorici, mladić sa trobojkom pokušao... (VIDEO)

Kako se vidi na snimku, mladić se provukao pored policajaca...

  • Vijesti

  • 04. Sep. 2021  04. Sep. 2021

  • 0

U podgoričkom naselju Donja Gorica na putu prema Cetinju došlo je do incidenta, kada je mladić sa trobojkom na majici pokušao da se prođe policijaku blokadu, što je među građanima sa crnogorskim obilježjima izazvalo negodovanje, jer su to doživjeli kao provokaciju, piše Pobjeda.me.

Kako se vidi na snimku, mladić se provukao pored policajaca, nakon čega su oni intervenisali i vratila ga nazad.

Put iz Podgorice prema Cetinju je od danas popodne blokirala policija, sprječavajući građane da stignu do Prijestonice. Tokom cijelog dana tu se stvaraju kolone. Kako noć odmiče, na toj lokaciji policijake snage se pojačavaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...