BAKICA OSVOJILA NA LOTU MILION MARAKA: Vlasnik prodavnice napravio joj je neočekivani potez...

Italijanska porezna uprava, pod čijom jurisdikcijom je lutrija, je blokirala sve srećke koje je prodavnica dobiLA kako bi spriječili da iko može zatražiti dobitak.

  • Svijet

  • 05. Sep. 2021  

  • 0

Svi žele osvojiti na lotu, jer se to čini lakim rješenjem za mnoge probleme. No jedan Italijan pretjerao je u svojoj želji jer je ukrao dobitnu srećku i pokušao pobjeći iz zemlje.

Granična policija na glavnom rimskom aerodromu privela je vlasnika prodavnice u Napulju kojeg se sumnjiči da je pobjegao s dobitnom srećkom svoje mušterije i tako ga spriječila da pobjegne na let za Kanarske otoke.

Muškarac kod sebe nije imao dobitnu srećku vrijednu pola miliona eura, ali imao je kartu za Fuerteventuru, prenosi The Guardian.

Starija gospođa je kupila dvije srećke koje je 'postrugala', od čega je jedna bila dobitna, te je preupitala zaposlenika kioska da provjeri srećku koja je donosila glavni zgoditak. Zaposlenik je potom predao srećku jednom od vlasnika dućana, ali on je zadržao srećku i odjurio na svom skuteru.

Italijanska porezna uprava, pod čijom jurisdikcijom je lutrija, je blokirala sve srećke koje je prodavnica dobio kako bi spriječili da iko može zatražiti dobitak. Nestalu srećku traže još uvijek istražitelji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...