MILORAD DODIK UDARIO NA DRAŠKA: "Banja Luka je zapuštena, ona služi Stanivukoviću za..."

Čeka nas mnogo stvari koje smo spremni da uradimo kako bi Banjaluka dobila karakter glavnog grada buduće države

  • Vijesti

  • 05. Sep. 2021  

  • 3

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u nedjelju u Banjaluci da ova politička partija u ovom gradu ima rehabilitovanu izbornu volju i da će rukovodstvo SNSD-a u narednom periodu razgovarati sa svim gradskim odborima stranke.

"Članovi gradske organizacije SNSD-a Banjaluka su učinili dobru stvar, a to je da su nakon posljednjih izbora posjetili sve mjesne organizacije kako bi bila očuvana struktura, iako nije ostvarila očekivani rezultat", rekao je Dodik.

On kaže da je grad Banjaluka sada zapušten i da gradonačelnik Draško Stanivuković nema ideju, da je zapustio grad i da mu sve služi da se bori za neke druge pozicije.

"SNSD ima skupštinsku većinu i nije opstruisao bilo šta. Spreman je da prihvati da se u Banjaluci rehabilituje aktivnost koja je bila ranije. Čeka nas mnogo stvari koje smo spremni da uradimo kako bi Banjaluka dobila karakter glavnog grada buduće države", dodao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da SNSD nastavlja sa mjesnim izbornim konferencijama.

"Izabrali smo večeras mjesne odbore u Dragočaju i Ramićima. SNSD u Banjaluci uspješno radi, a u posljednje vrijeme smo učlanili više od 2.300 građana", kaže Đajić.

On je napomenuo da narod prepoznaje da Banjaluka u praksi nema gradonačelnika i da je na posljednjim izborima počinjena greška, prenose Nezavisne novine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...