LEGENDARNI MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: „Imam jednu želju...“

Ćiro je poželio da uputi poruku svim Bosancima i Hercegovcima, navijačima, čelnim ljudima…

  • Sport

  • 06. Sep. 2021  06. Sep. 2021

  • 1

Vijest da je Miroslav Ćiro Blažević teško bolestan uzburkala je fudbalski svijet. 

Miroslav Ćiro Blažević prije par dana otkrio je Slovencima kako je teško bolestan i dodao kako nema razloga biti optimističan.

Legendarni trener svih trenera ima 86 godina, a već se 10 godina bori s rakom koji mu je dijagnosticiran 2011. godine, a operisao je i prostatu. Prvu utakmicu sa zloćudnom bolesti je Ćiro pobijedio, ali izgleda da se sada stanje pogoršalo.

Na pitanje TV Hayat „kako ste“ odgovorio je „dobro, hvala, kako ste vi“, a onda nastavio:

"Eto tako, malo bolesnički. Pobijedio sam mnoge bitke, ali bio sam mlađi!"

DIJAGNOSTICIRAO SAM FENOMEN REPREZENTACIJE BIH!

Ćiro je poželio da uputi poruku svim Bosancima i Hercegovcima, navijačima, čelnim ljudima…

"Imam samo jednu želju, da svi ujedinjeni stanu iza svoje reprezentacije jer to je jedan fenomen kojeg sam ja dijagnosticirao. Oni najvažniji igrači, oni znaju tačno koliko je publika iza njih, a koliko je ona iza njih oni su toliko mobilizirani i spremni dati sve od sebe. Zato, apeliram na sve građane Bosne i Hercegovine, na sve navijače, na Savez, da budu iza svoje reprezentacije, kako bi od njih dobili onu satisfakciju koju očekuju", poručio je Ćiro Blažević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...