MELANIA NA IVICI ŽIVACA: Trump najavljuje novu kandidaturu, ona otkrila šta misli o tome (VIDEO)

"Za razliku od 2016. godine, Melania Trump nema namjeru da se zaista pridruži kampanji"

  • Svijet

  • 06. Sep. 2021  

  • 0

Bivša prva dama SAD Melania Trump nije zainteresovana da povrati titulu, rekli su izvori za CNN, uprkos tome što njen suprug Donald Trump najavljuje novu kampanju.

"Za razliku od 2016. godine, Melania Trump nema namjeru da se zaista pridruži kampanji", rekla je u nedkelju Kate Bennet sa CNN-a.

"Razgovarala sam sa ljudima koji su rekli da nije čak ni zainteresovana da ponovo bude u Bijeloj kući, jer će ponovo proći kao prva dama. Nekoliko prijatelja Melanije Trump izjavilo je da nema interesa za povratak u Bijelu kuću, a kamoli da pomaže ako njen muž odluči da se kandiduje", rekla je Bennet.

Bivši predsjednik Donald Trump nije objavio kandidaturu za 2024. godinu, ali je ostavio tu mogućnost, rekavši da će njegove pristalice biti "veoma zadovoljne" njegovom odlukom.

Raniji izvještaji su govorili da je Melania Trump "srećna i opuštena" od izlaska iz Bijele kuće ranije ove godine. Uglavnom je ostala van radara javnosti, za razliku od nekih svojih prethodnika, i imala je nekoliko javnih nastupa.

"Sada se povukla nazad u Mar-a-Lago, budući da je mama", rekla je Bennet.

"Znamo da je ona izuzetno privatna osoba i da to što je u javnosti nije nužno nešto što je htjela da uradi. S druge strane, Donald Tramp je nastavio prikupljati sredstva i održavati skupove uprkos tome što još nije najavio kandidaturu za 2024. godinu", dodaje Bennet.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...