NIKO TO NIJE OČEKIVAO: Čitač s usana otkrio šta je Kate šapnula kad je ugledala Williama u uniformi

Cijelu ceremoniju dodjele pratila je kraljica Elizabeta, te Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton. Jedan čitač s usana otkrio je šta je Kate rekla za Williama kada ga je ugledala na dodjeli.

  • Show

  • 09. Sep. 2021  

  • 0

Pripadnici kraljevske porodice često moraju nositi uniforme zbog prirode svog posla. Izgleda da je Kate Middleton itekako bila zaljubljena u svog supruga 2006. godine kada je bila na njegovoj dodjeli diploma s vojne akademije. To se dogodilo četiri godine prije vjenčanja.

Cijelu ceremoniju dodjele pratila je kraljica Elizabeta, te Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton. Jedan čitač s usana otkrio je šta je Kate rekla za Williama kada ga je ugledala na dodjeli, piše The Sun.

"Obožavam ga gledati u uniformi. Jako je seksi", otkrio je čitač s usana. U novembru 2010. godine William je napokon zaprosio Kate tokom putovanja u Afriku. Vjenčali su se u aprilu  2011. godine, navodi Net.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...