"SB" IZ CENTRA SARAJEVA: Počeli protesti "Pravda za Dženana Memića", ovo su detalji...(FOTO)

Fotoreporteri "Slobodne Bosne" su na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta su zabilježili.

  • Vijesti

  • 11. Sep. 2021  11. Sep. 2021

  • 12

Danas su u Sarajevu, sa početkom u 13 sati ispred Narodnog pozorišta, počeli protesti povodom smrti dvojice mladića, Dženana Memića iz Sarajeva i Davida Dragičevića iz Banje Luke.

alt

(Foto: Slobodna Bosna/Milutin Stojčević) 

Podsjećamo, glavni zahtjev sa ovog, kao i sa svih prethodnih skupova koje je organizovala ova grupa, koju predvodi porodica Memić, je da se otkriju i procesuiraju odgovorni za stradanje 22-godišnjeg Mladića Dženana Memića, koji je napadnut početkom februara 2016. godine u Velikoj aleji na Ilidži, a podlegao je sedam dana kasnije u bolnici od zadobijenih povreda. Fotoreporteri "Slobodne Bosne" su na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta su zabilježili. 

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...