UKOLIKO NEMATE POSAO TREBATE OVO PROČITATI: Sarajevogas zapošljava, traže se različiti profili radnika

Tako ovo kantonalno preduzeće prima četiri zaštitara čija osnovna plaća iznosi 1.009 maraka.

  • Ekonomija

  • 11. Sep. 2021  

  • 1

Kantonalno javno komunalno preduzeće Sarajevogas raspisalo je četiri oglasa za prijem 24 uposlenika na određeno vrijeme, a plaće su i više nego dobre.

Tako ovo kantonalno preduzeće prima četiri zaštitara čija osnovna plaća iznosi 1.009 maraka. Za ovo radno mjesto neophodno je da kandidat ima završenu srednju školu ili da bude kvalifikovani radnik.

Traži se i glavni referent blagajnik koji će za svoj posao primati osnovnu plaću od 1.127 maraka, kao i dva referenta porto blagajnika gdje je predviđena plaća od 1.037 maraka.

U drugom objavljenom javnom oglasu za prijem radnika u Sarajevogasu traži se inženjer za razvoj, energetiku i projektovanje mreža i priključaka, a predviđena je osnovna plaća od 1.691 KM.

Traže se i dva radnika za održavanje i izgradnju gasnih mreža i priključaka čija će plata iznositi 926 maraka, te operater za mjerne instrumente također sa osnovnom plaćom od 926 maraka, prenosi Novinska agencija Patria.

Sarajevogas ima upražnjene pozicije i za dva stručna saradnika za pravne poslove, zatim jednog stručnog saradnika za kadrovske poslove i stručnog saradnika za finansijske poslove. Plaća za ova radno mjesto iznosi 1.671 KM.

Također u oglasu je objavljeno da se traži i rukovodilac Sektora pravnih, kadrovskih i općih poslova. To je radno mjesto za koje je predviđena osnovna plaća od 2.298 KM.

Sarajevogas u oglasu objavljenom 10. septembra traži i pomoćnika direktora za ekonomske i pravne poslove, osnovna neto plaća iznosi 2.168 KM.

Na određeno vrijeme, tačnije na 12 mjeseci traži se i radnik za održavanje i ugradnju mjerno-regulacionih uređaja, plaća za ovo radno mjesto iznosi 1.037 KM, također traže se i dva radnika za održavanje i ugradnju mjerno regulacionih uređaja koji će imati osnovnu plaću od 926 maraka.

Sarajevogas ima upražnjene pozicije inženjera za mjerenje, mašinske struke. Osnovna plaća za ovo radno mjesto iznosi 1.691 KM.

Na 12 mjeseci bit će primljena i dva tehničara za puštanje u pogon UGI i očitanje, plaća iznosi 1.076 KM.

Također Sarajevogas traži i stručnog saradnika za marketing i odnose sa kupcima. Uposlenik će imati plaću od 1.671 KM.

Kandidati za sve ove pozicije moraju pored osnovnih uvjeta, ispunjavati i uvjete propisane za svako od radnih mjesta posebno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...