CRVENI TEPIH GORI: J.Lo dekolteom pomutila pamet i Benu Afflecku i svima u Veneciji

Jedno od prvih velikih javnih pojavljivanja novog-starog para bilo je u Veneciji na festivalu filma.

  • Žena

  • 11. Sep. 2021  11. Sep. 2021

  • 1

Glumci Jennifer Lopez i Ben Affleck zvijezde su ovogodišnjeg Venecijanskog festivala filma jer, otkako su stigli u ovaj italijanski grad, ne prestaju da se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri. A modni odabir lijepe J.Lo za crveni tepih nedavno je pomutio pamet i Benu i svima oko njih, prenosi N1.

Jedno od prvih velikih javnih pojavljivanja novog-starog para bilo je u Veneciji na festivalu filma. Prvo su se zaljubljeni Jennifer i Ben prošetali gradom i uživali u vožnji gondolom, sve vrijeme se držeći za ruke.

Onda su se pojavili na premijeri ostvarenja The Last Duel, i to kako.

On u crnom smokingu Dolce & Gabbana s leptir mašnom, sasvim preporođen otkad je sa starom ljubavi, a ona u dugoj bijeloj haljini sa vrtoglavim dekolteom.

Ova prelijepa duga uzana haljina s karnerima i šlicem nosi potpis brenda Georges Hobeika, a ukrašena je Cartier dijamantima.

I kao da je krojena baš za zgodnu glumicu, koja inače voli toalete sa efektnim dekolteima.

Zato i ne čudi što svi prisutni nisu mogli da skinu pogled s nje, dok je zaljubljeni Ben mogao samo da se smješka.

Nakon ovih fotki koje su nam stigle iz Venecije ponavlja se iznova samo jedan komentar – nađite nekog u životu ko će vas usrećiti kao što to čine jedno za drugo Ben i Jennifer.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...