PROCURILE PIKANTERIJE IZ PREDSJEDNIČKE PALAČE: Kako funkcionira brak Emmanuela i i 25 godina starije Brigitte Macron?

Autoricu u knjizi otkriva kako ju je "fascinirala" njihova ljubavna priča, također navodi da francuski predsjednik zove svoju suprugu svakih sat i pol te da je ona njegova osoba od najvećeg povjerenja.

  • Show

  • 12. Sep. 2021  12. Sep. 2021

  • 3

Najnovija biografija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona (43) otkriva nove detalje njegovog odnosa sa 25 godina starijom suprugom Brigitte Macron (68).

Autorica je francuska novinarka Gaël Tchakaloff (49), koja se se sprijateljila s Macrovima 2016. godine, a pomno ih je pratila tokom posljednjih godinu i pol dana te napisala biografiju "As Long as We're Together".

Biografija, koja još uvijek nije službeno autorizirana od strane predsjednika i njegove supruge, sadrži njihove citate te ih portretira kao par koji sve radi zajedno i koji se boji raditi bilo što bez znanja onog drugog, piše Daily Mail.

Autoricu u knjizi otkriva kako ju je "fascinirala" njihova ljubavna priča, također navodi da francuski predsjednik zove svoju suprugu svakih sat i pol te da je ona njegova osoba od najvećeg povjerenja.

- Imaju zajednički raspored te iz minute u minutu znaju šta onaj drugi radi. Uvjereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsjednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drijema i uopće ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka - samo su neke od pikanterija koje je iznijela u knjizi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...