“SB” PATROLA: U galeriji Collegium artisticum izložba fotografija…(FOTO)

Izložba je otvorena za posjetioce do 21. septembra, a možete je pogledati svakim radnim danom od 10 do 18 sati na adresi Terezija bb, galerija Collegium artisticum u Sarajevu.

  • Kultura

  • 13. Sep. 2021  

  • 0

U galeriji Collegium artisticum u Sarajevu večeras će biti upriličeno otvaranje izložbe fotografija članova Udruženja BH Fotografi. Ovim povodom održana je i press konferencija na kojoj je istaknuto kako se godišnja izložba fotografija organizuje kako bi  se istakao značaj i doprinos fotografije u društvu, promovisali članove udruženja i njihov rad.

Autori fotografija su: Aida Redžepagić, Aleksandar Čavić, Amel Emrić, Amina Hodžić, Amir Kehić, Andrija Vrdoljak, Armin Durgut, Armin Graca, Dragana Maunaga, Dženat Dreković, Eldin Hasanagić, Haris Čalkić, Ines Lučić, Midhat Poturović, Naida Hodžić, Samija Klipo, Sulejman Omerbašić, Srđan Dunđerević i Zenir Šuko.

Izložba je otvorena za posjetioce do 21. septembra, a možete je pogledati svakim radnim danom od 10 do 18 sati na adresi Terezija bb, galerija Collegium artisticum u Sarajevu. Zbog termina održavanja drugih aktivnosti u galeriji, 14. i 15. septembar 2021. godine posjetioci će moći pogledati izložbu do 17 sati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...