PROCURILO S DVORA: Skandalozni princ Andrew planira oženiti bivšu suprugu, ona mu je…

Andrew i Sarah rastali su se 1992., a kraljica Elizabeta je stala na stranu svoga sina. Objavila je Sarahinu listu dugova te je se javno odrekla, rekavši kako neće platiti njezina dugovanja.

  • Show

  • 15. Sep. 2021  

  • 0

Princ Andrew trenutno prolazi kroz vrlo teško životno razdoblje zbog seksualnog skandala, no čini se da mu u svemu podršku pruža njegova bivša supruga Sarah Ferguson. Kako tvrde izvori za britanske medije, ljubavna iskra između Andrewa i Sarah, zvane Fergie, planula je tokom pandemije COVIDA-19 pa par čak ponovno živi zajedno.

"Ponovo se nešto pokrenulo između njih i mogu reći da možda vidim i njihovo drugo vjenčanje ako sve krene Andrewovim putem", rekao je izvor.

Naime, princ je razriješen kraljevskih dužnosti otkako je protiv njega podignuta tužba od strane Virginije Giuffre koja tvrdi da ju je Andrew seksualno zlostavljao. U tužbi koju je podnijela njujorškom sudu stoji da ju je američki financijer, inače osuđeni pedofil Jeffrey Epstein "posuđivao" princu Andrewu za seksualne odnose.

Podsjetimo, Sarah Ferguson i princ Andrew vjenčali su se 1986., ali njihov brak potrajao je samo šest godina. Naime, princ je stalno bio odsutan što je Sarah išlo na živce pa je izlazila i flertovala s drugim muškarcima. Zbog tog ju je javnost osuđivala, a šuškalo se i da vara svog supruga s teksaškim milionerom Steveom Wyattom.

Andrew i Sarah rastali su se 1992., a kraljica Elizabeta je stala na stranu svoga sina. Objavila je Sarahinu listu dugova te je se javno odrekla, rekavši kako neće platiti njezina dugovanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...