AUTORICA NAJVEĆIH EX JUGOSLAVENSKIH HITOVA U BOLNICI: Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo, SPOJENA JE NA KISIK

Marina Tucaković godinama se bori s karcinomom.

  • Estrada

  • 15. Sep. 2021  15. Sep. 2021

  • 0

Autorica brojnih hitova Marina Tucaković (67) primljena je u polikliniku u Beogradu nakon što joj se stanje naglo pogoršalo.

Srbijanski mediji prenose da je Marina spojena na kisik, ali da nije u životnoj opasnosti i da bi se uskoro trebala oporaviti.

-Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U COVID legla ne želi ići. Ima li netko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam –  napisao je Milan.

Podsjetimo, Marina Tucaković godinama se bori s karcinomom, piše 24sata.hr.

U našoj regiji poznata je po brojnim hitovima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...