UMALO GA SRCE NIJE IZDALO: Patrijarh Porfirije u Beogradu pozdravio člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ali ne kako je to Mile navikao u svojim medijima

Bolje da nije ni došao u Beograd.

  • Mini market

  • 15. Sep. 2021  15. Sep. 2021

  • 2

U Beogradu je u toku svečanost povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Direktan prijenos je, naravno, na RTS-u, a preuzima ga, naravno, RTRS.

Glumac Goran Sultanović najavio je prije desetak minuta patrijarha SPC-a Porfirija, koji je došao do bine kako bi održao govor.

Prvo je pozdravio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, potom predsjednicu RS-a Željku Cvijanović, a onda rekao: "Uvaženi člane Predsjedništva BiH..."

Tada smo sve troje vidjeli u kadru i bilo je itekako jasno da Dodiku nije bilo pravo zato što nije čuo - "srpski član Predsjedništva". 

Pa ti, Mile, idi u Beograd.

(D: B.) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...