NADOKNAĐUJU PROPUŠTENO: Jennifer i Ben su napravili baš neobičnu gestu (FOTO)

Ako je neko iole posumnjao u njihove iskrene ljubavne namjere, neobičnim i spontanim potezima Bennifer ih je sada imao prilike sasvim razuvjeriti.

  • Show

  • 15. Sep. 2021  

  • 0

Trebalo im je 17 dugih godina da obnove svoju romansu a sada kada su to napokon i napravili Jennifer Lopez i Ben Affleck, čini se, jako se trude nadoknaditi propušteno.

Ljubavni par se ne razdvaja, a 49-godišnji glumac latino divu ovih dana prati u stopu - pojavili su se na Filmskom festivalu u Veneciji, a zajedno su i pozirali na modnom događaju Met Gali.

Ako je neko iole posumnjao u njihove iskrene ljubavne namjere, neobičnim i spontanim potezima Bennifer ih je sada imao prilike sasvim razuvjeriti.

Naime, mediji su se ponajprije raspisali o instinktivnom potezu Bena kojim je zaštitio svoju dragu od zaluđenog obožavatelja ispred zračne luke Marco Polo u Veneciji po povratku s filmskog festivala. Opčinjeni fan previše se približio 52-godišnjoj pjevačici pokušavši je dotaknuti, ali brzo je reagirao Ben te obožavatelja spriječio u njegovome naumu piše miss7. 

No, ipak posljednji potez na koji su se par odlučio prilikom zajedničkog pojavljivanja ovogodišnjoj Met Gali zbunili su mnoge.  Ben i Jennifer izašli su na crveni tepih  odvojeno, a zatim su nakon susreta pred kamerama u zatvorenome odlučili izmijeniti nježnosti – s maskama na licu! 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...