MUST HAVE: Omiljeni komad kod Francuskinja, koji i vi imate u svojim ormarima … (FOTO)

Uz bijeli T-shirt, u ormaru svake Francuskinje nalazi se i naizgled običan bijeli T-shirt koji zapravo krasi decentni, ali efektni detalj.

  • Žena

  • 16. Sep. 2021  16. Sep. 2021

  • 0

T-shirt je jedan od onih must have komada u našem ormaru.

Klasične majice kratkih rukava u posljednjih nekoliko godina doživljavaju pravu renesansu i njihove se klasične linije mijenjaju zadržavajući dobro poznatu formu. Ponovno smo se vratili širokim modelima, ali i onim posve kratkim modelima idealnim za hlače i suknje visokog struka.

Osim posve običnih bijelih majica koje je uvijek dobro imati u ormaru za svakodnevne outfite te T-shirta u prugastom uzorku, za jesensku sezonu u svoje ćemo garderobe dodati i omiljeni T-shirt chic Francuskinja.

Uz bijeli T-shirt, u ormaru svake Francuskinje nalazi se i naizgled običan bijeli T-shirt koji zapravo krasi decentni, ali efektni detalj. Uz mini ilustraciju ili efektni natpis, omiljeni T-shirt Francuskinja ističe se visoko na listi najpopularnijih, a savršene modele pronašle smo u kolekciji francuskog brenda Amour Singulier.

Amour Singulier je brend koji se nalazi iza savršenog T-shirta s francuskim pomakom. Osim što su izrađene od najfinijeg organskog pamuka, Amour Singulier T-shirtice ističu se cool natpisima i jednostavnim, ali efektnim ilustracijama koje predstavljaju dijelove svakodnevice jedne Parižanke, navodi Journal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...