I TO JE MOGUĆE: Svim građanima u BiH omogućen je besplatan prijevoz novouspostavljenom željezničkom linijom na relaciji...

Besplatan prijevoz vozom građani će imati do 21. septembra.

  • Društvo

  • 17. Sep. 2021  

  • 0

U toku Evropske sedmice mobilnosti, Ministarstvo saobraćaja KS-a će svim građanima omogućiti besplatan prijevoz novouspostavljenom željezničkom linijom na relaciji Sarajevo - Pazarić.

Besplatan prevoz vozom građani će imati do 21. septembra.


Iz Ministarstva najavljuju da će 21. septembra na Vilsonovom šetalištu biti organizovano Takmičenje djece u poznavanju saobraćajnih propisa i vještini vožnje bicikala na poligonu. Ova aktivnost ima za cilj učenje o održivoj mobilnosti, sigurnosti u saobraćaju, a za najuspješnije učesnike obezbijeđene su i vrijedne nagrade.


U vrijeme održavanja manifestacije Vilsonovo šetalište će biti zatvoreno za motorna vozila i bit će pretvoreno u pješačku zonu.
- Zajedno možemo poboljšati kvalitet života u Sarajevu i zato: Krećimo se održivo! i Ostanimo zdravi!, istakao je Adnan Šteta, ministar saobraćaja KS-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...