POTVRĐENO: Denisu Prciću ukinut kućni pritvor, ali…

Novim rješenjem Suda BiH mjera zabrane napuštanja boravišta, odnosno kućni pritvor je Denisu Prciću ukinuta.

  • Vijesti

  • 18. Sep. 2021  18. Sep. 2021

  • 0

Vlasniku Američkog univerziteta u BiH Denisu Prciću je prethodnim rješenjem od 15. jula Suda BiH bio ukinut pritvor i određeno niz mjera zabrane u kojima je i zabrana napuštanja boravišta.

- Novim rješenjem Suda BiH ta mjera zabrane napuštanja boravišta, odnosno kućni pritvor je Denisu Prciću ukinuta. Ostale su mu na snazi mjere zabrane: sastanjanja sa svjedocima, zabrana posjećivanja određenih mjesta i zabrana obavljanja određenih djelatnosti, te zabrana putovanja - potvrdila je danas Feni dodatna braniteljica Prcića Nina Karačić.

(Vijesti.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...