PROCURILI DETALJI SA SVADBE O KOJOJ BRUJI REGIJA: Đoković sletio avionom u Sarajevo, a Dodik helikopterom, zbog čega je slavlje bilo baš u tom salonu?

Novak Đoković je dugogodišnji prijatelj Nemanje Majdova, a dvojica šampiona su se, kako prenose pojedini mediji, upoznali prije četiri godine na jednoj košarkaškoj utakmici u Beogradu.

  • Mini market

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 2

U Sokocu, tačnije na Podromaniji, Milorad Dodik i Novak Đoković su bili glavne zvijezde na svadbi decenije u ovom dijelu BiH.

Najbolji srpski džudista svih vremena Nemanja Majdov, inače rođen u Palama, oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Anjom Lojpur.

Kako saznaje Srpska Info, Đoković je na svadbu stigao avionom i sletio je na sarajevski aerodrom.

Dodik je u Sokolac doputovao helikopterom, i to u ranim popodnevnim satima, jer je u ovaj gradić došao ne samo zbog svadbe, nego i poslom.

Naime, jučer je održana izborna skupština Opštinskog odbora SNSD Sokolac na kojem je izabrano novo lokalno rukovodstvo stranke na čelu sa Strahinjom Baševićem. Nakon čestitki Baševiću, Dodik je čestitao Nemanji Majdovu i njegovoj supruzi.

Novak Đoković je dugogodišnji prijatelj Nemanje Majdova, a dvojica šampiona su se, kako prenose pojedini mediji, upoznali prije četiri godine na jednoj košarkaškoj utakmici u Beogradu.

A, onda je krenulo slavlje uz pjesme Halida Bešlića.

Nagađa se zašto je odabrao baš salon “Imperijal” u Sokocu za svadbeno veselje. Sokočani kažu da ovaj salon, koji se nalazi na Podromaniji, na ulazu u gradić iz pravca Višegrada, ima sve uslove za raskošnu svadbu sa celebrity gostima. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...