DONOSIO JE RADOST CIJELOM SVIJETU: Preminuo je legendarni glumac John Challis

Molim vas da poštujete privatnost obitelj, kao i prijatelja u ovo teško vrijeme, i budite sigurni da će u budućnosti biti prilike kako bi proslavili njegovu veličinu, poručila je obitelj.

  • Kultura

  • 19. Sep. 2021  19. Sep. 2021

  • 1

John Challis, poznatiji kao Boycie iz sitcoma 'Mućke' preminuo je 80. godini nakon duge borbe s rakom, izjavila je njegova obitelj.

- Naš i vaš dragi prijatelj, John Challis, preminuo je mirno u snu, nakon borbe s rakom. Bit će zauvijek voljen, iza sebe je ostavio ogromno nasljeđe s kojim će i dalje izazvati mnogo smijeha i radosti u godinama koje dolaze - piše u izjavi.

- Molim vas da poštujete privatnost obitelj, kao i prijatelja u ovo teško vrijeme, i bude sigurni da će u budućnosti biti prilike kako bi proslavili njegovu veličinu - poručila je obitelj.

alt

Ulogom Boyciea u seriji "Mućke" već 40 godina oduševaljava publiku širom svijeta, a posebno je upečatljiv i zarazan bio njegov smijeh. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...