DIJELE ISTOG NEPRIJATELJA: Komšić, Osmani i Đukanović se sastali u New Yorku (FOTO)

Povodom Generalne skupštine UN-a u New Yorku ovih dana borave lideri zemalja iz cijelog svijeta. Kao što je poznato, u New Yorku boravi i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, uprkos protivljenju njegovog kolege iz Predsjedništva Milorada Dodika.

  • Vijesti

  • 23. Sep. 2021  23. Sep. 2021

  • 3

U New Yorku boravi i predsjednica Republike Kosovo Vjosa Osmani, kao i crnogorski predsjednik Milo Đukanović koji je danas održao svoj govor pred Generalnom skupštinom UN-a i poručio, slično kao i Komšić, da se BiH i drugim državama imputira da ne mogu biti multietničke zajednice i da se stvara alibi za obnovu velikodržavnih nacionalističkih projekata na Zapadnom Balkanu. 

U večernjim satima održan je i sastanak Željka Komšića, Vjose Osmani i Mila Đukanovića. O tome je izvjestio putem svog Instagram profila predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

"Sastanak u toku", poručio je Komšić.

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...