SLAVNI GLUMAC IZBAČEN IZ RESTORANA: "Mislili da je pijani beskućnik, bio je potpuno razvaljen" (VIDEO)

Cage je u vidno alkoholiziranom stanju izbačen iz restorana Lawry's Prime Rib, a incident se dogodio prošle sedmice. Glumac je uživao u viskiju i tekili nakon čega je postao ratoboran, a bio je obučen u hlače leopard uzorka i natikače koje je prije nego što je bio izbačen iz restorana jedva navukao na noge.

  • Show

  • 24. Sep. 2021  

  • 1

Slavnog glumca Nicolasa Cagea (57) izbacili su iz luksuznog restorana u Las Vegasu jer su ga zamijenili za "pijanog beskućnika". Cage je u vidno alkoholiziranom stanju izbačen iz restorana Lawry's Prime Rib, a incident se dogodio prošle sedmice. Glumac je uživao u viskiju i tekili nakon čega je postao ratoboran, a bio je obučen u hlače leopard uzorka i natikače koje je prije nego što je bio izbačen iz restorana jedva navukao na noge.

- Bili smo u tom baru kad smo primijetili tipa za kojega smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke prije nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući - ispričali su svjedoci za britanski The Sun.

Ovo nije prvi put da je glumac viđen pijan u javnosti, a u martu 2019. snimljen je pijan također u Las Vegasu kada se prijavljivao za vjenčanje u sudnici. Tada se vjenčao četvrti put za Eriku Koike, a samo četiri dana nakon vjenčanja zatražio je poništenje braka. Tvrdio je da je bio pijan i da nije znao šta radi, a u februaru ove godine ponovno se vjenčao u Las Vegasu s 30 godina mlađom Erikom Shibatom. Inače, Nicolas je bio jedan od najplačnijih glumaca 1990-tih i početkom 2000-tih, a sada se uglavnom pojavljuje u filmovima B kategorije.


Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...