VULIN NE BIRA RIJEČI, ODGOVORIO PREDSJEDNIKU HRVATSKE: “Da je Milanović najpametniji, ne bi napadao Srbiju već bio …”

"Ali, pošto je najgluplji političar u Hrvatskoj, Milanović napada Srbiju, odlikuje ustaške zločince i Vučić mu je važnija tema od privrede u Hrvatskoj", naveo je u saopštenju Vulin.

  • Regija

  • 25. Sep. 2021  25. Sep. 2021

  • 4

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je hrvatski predsjednik Zoran Milanović najpametniji političar u Hrvatskoj, bio bi u najboljim odnosima i sa Srbijom i sa Srbima, a Aleksandar Vučić mu ne bi bio tema.

"Ali, pošto je najgluplji političar u Hrvatskoj, Milanović napada Srbiju, odlikuje ustaške zločince i Vučić mu je važnija tema od privrede u Hrvatskoj", naveo je u saopštenju Vulin.

"Ja govorim u svoje ime, a da je Milanović pametniji, na izborima bi izborio bar jednog ministra koji bi možda osjetio potrebu da stane u njegovu zaštitu, ovako i može da govori jedino sam o sebi, što jeste u redu, ali kada počne da govori o drugima, bolje da ćuti", odgovorio je ministar Vulin predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću, koji je, kako se navodi u saopštenju, ponovo napao i iznio niz vulgarnih uvreda na račun predsjednika Vučića i Vulina, prenosi Tanjug.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...