STANIĆ SE OBRUŠIO NA MINISTRA ZDRAVSTVA RS-a: “Ovo je igranje "Ruskog ruleta" sa životima naših pacijenata…”

"Kako ste na jučerašnjoj sjednici Vlade podržali uzimanje uzoraka kiseonika i slanje u neke strane laboratorije na analize?! Kakve su analize potrebne nakon ovakvog dopisa koji ste dobili prije 25 dana?!"

  • Društvo

  • 28. Sep. 2021  28. Sep. 2021

  • 0

"Ministre Šeranicu, juče ste održali sastanak sa direktorima bolnica u Republici Srpskoj i sa tog sastanka je išla poruka: Isti kiseonik koriste klinike u regionu i u Evropi", stoji u facebook objavi doktora Slobodana Stanića, bivšeg ministra zdravstva.

"Kako ste mogli to izjaviti kada ste jos 02.09.2021. godine dobili od Inspektorata Agencije za lijekove ovako alarmantan dopis?!", pita Stanić i dodaje:

"Kako ste na jučerašnjoj sjednici Vlade podržali uzimanje uzoraka kiseonika i slanje u neke strane laboratorije na analize?! Kakve su analize potrebne nakon ovakvog dopisa koji ste dobili prije 25 dana?!"

Stanić smatra da je ovo mnogo gore od skidanja maske, kad to "šef" naredi, ovo je igranje "Ruskog ruleta" sa životima naših pacijenata!!!

Ministre Šeranicu, Juče ste održali sastanak sa direktorima bolnica u Republici Srpskoj i sa tog sastanka je išla...

Objavljuje Slobodan StanićPonedjeljak, 27. rujna 2021.

"Umjesto da sami odlučujete na osnovu vašeg stručnog znanja, doktrina struke, medicinske etike i savjesti, Vi ste sve to zanemarili, samo da bi Vas još koji dan, mjesec ili godinu zvali ministrom. Sada kada je sve mnogo jasnije stanite pred ogledalo, potražite onog starog dr Alena Šeranica koga smo svi znali, podnesite ostavku i prihvatite odgovornost koja neminovno slijedi !!!", napisao je Stanić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...