BORBA U RS-u ZA KARADŽIĆEVO NASLIJEĐE: Jelena Trivić napala SNSD - "Degutantno je da se nazivate državotvornom strankom!"

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a, "pohvalila" se danas na svom Facebook profilu da je dobila poziv za jednu od SNSD-ovih javnih stranačkih tribina koje ova stranka organizuje u Banja Luci.

  • Mini market

  • 28. Sep. 2021  28. Sep. 2021

  • 0

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a, "pohvalila" se danas na svom Facebook profilu da je dobila poziv za jednu od SNSD-ovih javnih stranačkih tribina koje ova stranka organizuje u Banja Luci.

SNSD pozivnice za svoje tribine šalje nasumično na adrese građana, te u tom slučaju nerijetko pozivnica završi u rukama njihovih političkih protivnika.

Nakon što je počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić, objavio kako je dobio pozivnicu javnu tribinu koju organizuje SNSD, isto je uradila i Jelena Trivić, koja je iskoristila priliku da ismije svoje političke protivnike.

- Budalaštinama nema kraja. Nakon Mladena Ivanića, SNSD poslao poziv i meni, doduše na djevojačko prezime, pa ih obavještavam da se od 2013. godine prezivam Trivić, a ne Tešić, rekla je ona.

Istakla je kako je degutantno da SNSD, koji je nastao 1996. godine, sebe naziva državotvornom strankom.

- Republika Srpska nastala je 9. januara 1992. godine, a SNSD je osnovan 1996. godine, kad im se šef vratio sa košarkaške i šverc turneje, kaže Trivić.

Будалаштинама нема краја. Након Младена Иванића, СНСД послао позив и мени, додуше на дјевојачко презиме, па их...

Posted by Jelena Trivic on Tuesday, 28 September 2021

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...