GMAIL UVEO SIMPATIČNU NOVOST: Imate li Android, odmah je možete isprobati

Kolekcija slika je prilično velika.

  • HiTec

  • 29. Sep. 2021  

  • 0

Google je napravio novu kolekciju slika dizajniranih za korisničke profilne slike, izvještava Verge.

Nove ilustracije pod imenom Google Illustrations napravljene su za one koji vole šarene profilne slike, a ne žele koristiti svoje fotografije.

Najnovija kolekcija ilustracija pokazuje da Google nastoji imati drukčiji pristup od Microsoftovih Xbox avatara ili Snapovih Bitmojija, a koji, podsjećamo, omogućavaju izradu stiliziranih interpretacija korisnika i njihovo postavljanje kao profilne slike.

Najnovije ilustracije su, bar zasad, ekskluzivne samo za korisnike Androida. Ako imate telefon koji koristi Googleov operativni sustav, jednu od novih sličica možete staviti za profilnu unutar Google Workspacea i Contactsa na Androidu, prenosi Tportal.

Google također spominje da 'trenutno radi' na prenošenju novih ilustracija na iOS i web, kao i "nizu drugih proizvoda". Također su napomenuli da će s vremenom kolekcija avatara polagano rasti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...