NAŠE GORE LIST: Prije 20 godina postala je Miss Hrvatske, pogledajte kako izgleda danas…

Prisjetila se te večeri fotografijom na Instagramu.

  • Estrada

  • 30. Sep. 2021  

  • 0

Prije 20 godina Rajna Raguž (35) postala je Miss Hrvatske i to sa samo 15 godina. Tako je postala najmlađa takmičarka kojoj je to pošlo za rukom.

Rajna se prisjetila te večeri fotografijom na Instagramu.

- Nekad i sad. Najiskrenije, ja sam otišla na izbor za Miss iz znatiželje i naravno sa potajnom željom za pobjedom, kao i svaka kandidatkinja. No, iskreno zaista nisam očekivala da ću pobijediti, to me prilično šokiralo. Ali tu večer sve se tako divno slagalo… - započela je bivša missica.

- Ima jedna poslovica koja kaže “kada nešto žarko želiš, onda se cijeli svijet uroti da to i dobiješ”. Vjerujem da je te večeri u zraku bilo nešto čarobno, a ja sam tada povjerovala da je zaista sve moguće - napisala je bivša missica.

- Nije važno odakle dolaziš, važno je kamo ideš! U čuda vjerujem i dalje pa vi slobodno recite da sam sanjar! Bila i ostala - zaključila je Raguž.

altIzvor: Instagram

Inače, Rajna je rođena u Vinkovcima, ali porijeklo vuče iz Stoca, gdje je snimljena na okupljanju svih Raguža iz regiona ali i šire...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...