KREĆE „DODIKOVA TV“: Poznata lica pregovaraju o prelasku na regionalnu televiziju, među njima ima i pjevača…

Da se sprema pokretanje regionalnog televizijskog programa još ljetos je pisala „Slobodna Dalmacija".

  • Mini market

  • 30. Sep. 2021  

  • 2

Nova regionalna televizija UNA TV počet će emitirati program krajem ove godine, a njezina zagrebačka ekipa okupila je brojna poznata imena, doznaje neslužbeno "Jutarnji". Uz Severinu Kojić i Ivanu Paradžiković, glasno se priča da o poslu pregovaraju i Mojmira Pastorčić, Ivana Tomić, Domagoj Novokmet i Frano Ridjan.

Ambiciozni program televizije krenut će u isto vrijeme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, gdje će u glavnim gradovima biti posebne redakcije. Radit će se dnevnici za sve tri države, ali će biti "utkani svi zajedno". Također, planira se jutarnji show po uzoru na njemački RTL, piše „Jutarnji list“.

Da se sprema pokretanje regionalnog televizijskog programa još ljetos je pisala „Slobodna Dalmacija".

Regionalna televizija iza koje stoji Igor Dodik, sin člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika nosi naziv UNA TV, a  Slobodna Dalmacija navodi da će sjedište te televizije, biti u Banjoj Luci.

TV Una emitovaće se putem telekomskih operatera i interneta, a kako nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija, iz izvora bliskih rukovdstvu TV Une, s emitovanjem programa krenuće do kraja godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...