TUGA DO NEBA: U Sarajevu preminuo 13-godišnji učenik OŠ "Hasan Kikić", za sutra proglašen Dan žalosti

Na Facebooku su se oglasili iz Osnovne škole "Hasan Kikić" Sarajevo

  • Hronika

  • 30. Sep. 2021  30. Sep. 2021

  • 0

Trinaestogodišnji dječak, učenik Osnovne škole "Hasan Kikić" u Sarajevu, iznenada je preminuo preksinoć.

Više detalja o ovom tragičnom događaju, poput uzroka smrti ili identiteta dječaka, još uvijek nije poznato, javilo je Oslobođenje.

U međuvremenu, na Facebok profilu oglasila se i Osnova škola "Hasan Kikić" koja je svim roditeljima i učenicima poslala važno obavještenje koje se tiče sutrašnjeg školskog programa.

Kako su naveli iz ove škole, za sutra je proglašen Dan žalost u ovoj školi, zbog toga će biti otkazane sve sportske i muzičke aktivnosti u školi, a časovi će biti skraćeni na 30 minuta.

Također, sutra u 12 sati, u prostorijama OŠ "Hasan Kikić" biće otvorena Knjiga žalosti povodom ovog događaja koji je potresao cijelu školu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...