SA NJIM NEMA ŠALE: Vahid Halilhodžić odlukom razbjesnio navijače Maroka, a sada je otišao i korak dalje...

Selektor reprezentacije Maroka i bh. trener, Vahid Halilhodžić je sa novim spiskom za reprezentaciju mnoge navijače naljutio na fudbalskoj sceni ove zemlje.

  • Sport

  • 02. Okt. 2021  

  • 0

Legendarni Vaha neće u svojoj reprezentaciji neće računati na Hakima Ziyecha iz Chelseaja, Noussaira Mazraouija iz Ajaxa i Amine Harita iz Marseillea. Ovo su vjerovatno jedne od najvećih zvijezda, a zbog njih je Halihdožić imao zanimljivu debatu sa predstavnicima medija.

- Mazraoui je dobar igrač. Rekao mi je da se povrijedio, odbio je igrati utakmicu kad su ljekari rekli da je sposoban. Ne znam šta drugo da kažem o tome, počeo je Vaha, pa objasnio zašto ne računa na Hakima Ziyecha:

- Za njega mi je samo žao što nisam odluku donio prije. Neprihvatljivo je odbiti trenirati i ne davati 100 posto za reprezentaciju. Ziyech je prešao granicu i nakon nekog vremena morate reći dosta, prokomentarisao je Halilhodžić.

Na kraju je dobio pitanje i o Haritu, koji je u dosadašnjoj karijeri za Maroko odigrao 11 utakmica i nije postigao pogodak, što je za napadača poprilično poražavajuće.

- Vi pitate za Harita? Proveo je četiri godine u reprezentaciji, jeste li vidjeli njegovu statistiku kao napadača?, čudio se Halilhodžić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...