VUKANOVIĆ NAJAVLJUJE BURNU SJEDNICU U BANJOJ LUCI: „I dok njegov kolega Ljubiša Ćosić voli da popije, zapjeva, pa istuče žene, poput ministra Staše Košarca, Pavlović više uživa u…“

Šokantne su fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, inače visokog funkcionera SNSD-a, koje je na svom blogu objavio novinar Slobodan Vasković,  a na kojima se vidi kako se Pavlović drogira tabletama, povraća i spava pored wc šolje, koju je novinar nazvao njegovim prirodnim staništem.

  • Mini market

  • 04. Okt. 2021  04. Okt. 2021

  • 1

-Očigledno je da je Pavlović ovisnik koji se drogira tabletama, možda i još nekim  drugim narkoticima,  osoba sa posebnim potrebama koja ne može da vodi računa o sebi a ne o Prijedoru, jednom od tri najveća grada Republike Srpske.

Šteta što nedavno, prilikom uzimanja uzoraka kiseonika iz prijedorske bolnice, nisu uzeti uzorci krvi i gradonačelnika Prijedora, da bi se utvrdilo da li je na ekstaziju, spidu, LSD-iju, kokanu, heroinu ili marihuani, jer bi to pomoglo njegovo liječenje i odvikavanje od teških droga, upozorava zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

-I dok njegov kolega Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, voli da popije, zapjeva pa istuče žene, poput ministra Staše Košarca, Pavlović više uživa u fotografisanju i selfijima poslije kombinacije sintetičkih droga i alkohola. Oni su slika i prilika SNSD-a i vlasti, i pokazatelj šta je razlog gubitka razuma moćnika, piše na svom blogu Vukanović.

Ukoliko danas ne podnese ostavku, Pavlovića odmah, u toku ove sedmice, Skupština grada Prijedora treba smijeniti, opozvati i smjestiti u neku specijalističku Ustanovu za odvikavanje i liječenje bolesti zavisnosti, jer on ne može da vodi računa o sebi a ne gradu na čijem se čelu nažalost nalazi. O Pavloviću, Ćosiću i problematici narkomana, alkoholičara i ovisnika na visokim funkcijama bit će govora i sutra, u nastavku sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, najavljuje Vukanović.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...