POPULARNI GLUMAC U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Ima obostranu upalu pluća...

Marko je 2008. godine imao tešku operaciju karcinoma pankreasa i želuca.

  • Kultura

  • 04. Okt. 2021  04. Okt. 2021

  • 0

Popularni glumac Marko Živić koji je po drugi put hospitalizovan zbog koronavirusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović" nalazi se u teškom stanju.

Živić ima obostranu upalu pluća, a u subotu je morao da bude i intubiran. Kako javlja Nova.rs, glumac je u nedelju ujutro ekstubiran. S obzirom na ranije operacije koje je imao, u teškom je opštem stanju.

Marko je prije nekoliko dana zbog koronavirusa bio hospitalizovan u KBC „Dragiša Mišović“, a nakon što mu se zdravstveno stanje stabilizovalo, pušten je na kućno liječenje. Međutim, zdravstveno stanje mu se opet naglo pogoršalo zbog čega je vraćen u bolnicu

Marko je 2008. godine imao tešku operaciju karcinoma pankreasa i želuca.

Živić je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. U tom teatru igra u predstavama Ne igraj na Engleze, Sviraj to ponovo, Sem, Let iznad kukavičjeg gnijezda, Delirijum tremens. Bavi se humanitarnim radom. Popularnost je stekao i kao voditelj brojnih TV emisija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...