BRUKA I SRAMOTA: Procurila skandalozna snimka vrijeđanja srbijanskog reprezentativca...

Snimka je izazvala oštru reakciju javnosti, a sada bi se konačno mogao pokrenuti i disciplinski postupak protiv Atalante.

  • Sport

  • 06. Okt. 2021  

  • 1

Prije mjesec dana Fiorentina je odnijela pobjedu protiv Atalante u gostima (2:1), a apsolutni junak gostujuće ekipe bio je srpski nogometni reprezentativac Dušan Vlahović. Ipak, pobjeda je pala u drugi plan, jer, mediji i javnost najviše su pričali o rasističkim ispadima domaćih navijača za vrijeme, i nakon utakmice.

Možda i najveći skandal dogodio se po samom završetku susreta kada se Vlahović spremao dati intervju, a sada je isplivala i snimka sramotnog incidenta. Naime, na snimci se jasno može čuti kako navijači Atalante Vlahovića nazivaju Ciganom, tačnije kako mu skandiraju "Sei uno zingaro".

Snimka je izazvala oštru reakciju javnosti, a sada bi se konačno mogao pokrenuti i disciplinski postupak protiv Atalante.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...