NADA TOPČAGIĆ OTKRILA: Koliko je zaradila na rođendanu Zlatana Ibrahimovića

Topčagić je u izjavi za srbijanske medije otkrila kako se u početku predomišljala i da nije željela da ide.

  • Estrada

  • 07. Okt. 2021  

  • 1

Poznata folk pjevačica Nada Topčagić nedavno je bila gost na 40. rođendanu Zlatana Ibrahimovića, na kojem mu je pjevala njegove omiljene hitove, te se odlično zabavila na zabavi koju su posjetile mnoge poznate ličnosti.

Topčagić je u izjavi za srbijanske medije otkrila kako se u početku predomišljala i da nije željela da ide.

Dolazim sa Zlatibora i stiže vijest da nas pozivaju na Ibrahimovićev rođendan. Rekla sam sebi: “nema šanse da idem na rođendan, ja imam šipke koji se kuhaju i pravim specijalitet od njih”. Međutim, kuma me je ubijedila da odem, kazavši mi: “Nado, šipaka će uvijek biti, ali jedanput slavi Ibra 40. rođendan”. I ja opet razmišljam šta da radim. Svi su mi rekli da ja tamo moram ići. Samo sam zaključala kuću, ostavila šipke i krenula za Milano, izjavila je srbijanska pjevačica.

Kada smo došli tamo torba mi je bila puna, sokovi, vode, sendvići, šporetne krpe… Onda mi je drug dobacio: “Nado, ti ideš sa šporetnim krpama, samo ti fale među elitom frižider i sudoper”, dodaje Topčagić.
Potom se osvrnula na pisanja medija kako je zaradila 30.000 eura nastupom na rođendanu.

Mediji su prenijeli da sam uzela 30.000 od Zlatana. Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvijek govorim istinu. Vjerujte mi da nisam uzela novac ni za putne troškove. Bijesna sam zbog takvih priča, zaključila je Nada Topčagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...