"BILA SAM JEDNOM NOGOM U GROBU, A OD RAKIJE NE ODUSTAJEM": Nada Topčagić iznijela sve o zdravstvenom stanju, pa pomenula i Đokovića

Duša me boli zbog Novaka Đokovića, rekla je pjevačica

  • Estrada

  • 29. Jan. 2022  29. Jan. 2022

  • 2

Folk pjevačica Nada Topčagić nedavno je preležala koronavirus, ali kako kaže, i dalje osjeća posljedice, pa pokušava svoj organizam da oporavi prirodnim putem, a ne odbija ni rakiju jer smatra da je i ona lijek u manjim količinama.

Ona za Star kaže da jedva čeka da isproba Novakov preparat protiv korone i objašnjava da je na njegovoj strani u svakom smislu.

"Preživjela sam koronu, prije dvije godine i sada. Prvi put sam jednom nogom bila grobaru na lopati, a sada sam mnogo bolje prošla, kao sezonsku gripu da sam imala. Ja u svojoj radinosti pravim razne čajeve od travki i to pijemo Zlatko i ja na litre. Iako me mnogi ogovaraju da mnogo pijem, ja ne odustajem od tri rakije dnevno za imunitet i čaše vina za krvnu sliku", objašnjava Nada za navedeni portal i kaže da su je mnoge koleginice zvale misleći da joj se bliži kraj i da će je virus pokositi:

"Mnogi su me zvali, svi su u nekom strahu, čim vide da su pozitivni na koronu. Moram da kažem da ja podržavam Novaka Đokovića svim srcem. Duša me boli što su ga deportovali iz Australije kao posljednjeg kriminalca. Žao mi je što bi mogao još koju godinu da niže uspjehe, a kako stvari stoje, izgleda da će okončati karijeru zbog zabrane učešća i na ostalim turnirima...", objasnila je Nada Topčagić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...