MESSENGER DONOSI NOVOSTI: Najavili su...

...združene kontakte na Messengeru i Instagramu, te nove teme i naljepnice.

  • HiTec

  • 09. Okt. 2021  09. Okt. 2021

  • 0

Messenger je u novoj objavi podijelio novosti o opcijama koje su sada aktivne; grupne razgovore sada je moguće pokrenuti među Messenger i Instagram kontaktima, a također stižu i ankete kako bi se lakše odlučilo o zajedničkim temama.

Kako poručuju u objavi, i dalje ćete imati kontrolu nad time ko vas može kontaktirati te odrediti ko ide na listu razgovora, ko mora poslati zahtjev te ko vas uopće ne može kontaktirati.

S obzirom na to da su grupni razgovori u pandemiji postali nezaobilazni, oni dobijaju još jednu funkciju - indikatore tipkanja za svaku osobu u grupi.

Stižu i nove teme za Messenger, od kojih se izdvaja ona za ljubitelje astrologije, s pripadajućim naljepnicama koje stižu uskoro.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...